Website Mondhygiene Tiel

mondhygiene_site

De website van de Praktijk voor Mondhygiëne in Tiel, maakt meteen duidelijk waar het om gaat. De eerste buttons tonen directe links naar het antwoord op de vraag waarom iemand naar de mondhygiënist zou gaan en de tweede button biedt de mogelijkheid om snel een afspraak te maken via de website.

Sliders met grote titel en beeldvullend

De beginsliders zijn beeldvullend en kunnen handmatig verder gescrold worden. Grote titels in witte letters geven goed en snel de kernwaarden aan.

Parallax scrolling

De website is gebaseerd op het principe van parallax scrolling. De bezoeker scrolt naar beneden en op dat moment komen er nieuwe onderdelen zichtbaar. Dat gebeurt op verschillende manieren.

Voor de meeste informatie – tot aan de contactinformatie en afspraak maken via het contactformulier – blijft de bezoeker op dezelfde webpagina. Er kan wel doorgeklikt worden naar berichten.

De keuze voor een parallax website voor deze klant, die niet veel content genereert, is een goede keuze.

WordPress theme eDental

Het eDental – Parallax Responsive WordPress Theme – van CreativelyCoded – is speciaal bedoeld voor tandartsen en mondhygiënisten. Er zitten wat beperkingen aan voor degenen die meer flexibiliteit en mogelijkheden wensen, maar voor deze klant past het theme prima.

De website van Mondhygiëne-Tiel werkt prima op tablets en smartphones; inclusief het maken van een afspraak via het contactformulier.

Het theme eDental beveel ik aan voor gebruik voor gelijksoortige websites.

100% aanbevolen voor gebruik

 

Tags: